The Weeknds bombastiska "After Hours Til Dawn Tour" intog Tele2 Arena i Stockholm för två utsålda kvällar i början av sommaren, vilket var det fjärde stoppet på en Europa-omspännande turné som slutade i Estland den 12:e augusti. Ett par månader senare är nu alla siffror på plats och Pop Hive kan rapportera att turnén har slagit historiska rekord.

The Weeknd har nu nämligen genomfört den mest intäktsbringande Europeiska turnén för en svart artist någonsin, ett rekord som han även tidigare tog av Michael Jackson i Nordamerika efter turnéns första del. De exakta siffrorna för hur mycket intäkter som gjordes under de 30 stoppen i Europa ska enligt Pop Crave & andra sidor uppgå mot 158.1 miljoner dollar, vilket är ungefär 1,75 miljarder kronor. Siffrorna är dock ännu inte bekräftade av The Weeknds team eller något av bokningsbolagen, så ta de med en nypa salt.

För nuvarande förbereder sig The Weeknd inför turnéns sista del i Australien & Nya Zeeland, som ska pågå från den 20:e november till den 9:e december.