Tiffany & Co. samarbetar med Pharrell på "Tiffany Titan"

Louis Vuitton-bossen möter smyckesföretaget i en ny kollektion med halsband, armband & ringar – då kan du köpa i Sverige

Det anrika smyckesbolaget Tiffany & Co. presenterar nu kollektionen ”Tiffany Titan” av ingen mindre än Pharrell Williams, vilket ännu en gång markerar smyckeshusets långa tradition av att samarbeta med världens främsta kreatörer.

Kollektionen, som hämtar inspiration från den mytologiska Poseidons treudd, har ett djärvt formspråk som utstrålar energi och kraft. Kollektionen består av spjutliknande motiv med grafiska länkar och oväntade proportioner i halsband, armband & ringar.

”Jag inspireras mycket av vatten och namnet på kollektionen, ’Titan’, är inspirerat av Poseidon, havets härskare och kung av Atlantis – ’Atlantis’ är också namnet på det samhälle där jag växte upp i Virginia Beach. Detaljerna i alla smycken är mycket avsiktliga, användningen av svart titan … det är en fysisk manifestation av skönheten i det svarta”, säger Pharrell.

Tiffany & Co. är kända för att revolutionera och omdefiniera den traditionella juvelerarbranschen och med Tiffany Titan fortsätter de att innovera. Kollektionen bygger vidare på smyckeshusets hantverksarv, nyskapande design och expertis – och introducerar en ny era av exklusiva smycken.

Kollektionen kommer att finnas tillgänglig globalt i Tiffany & Co.-butiker och på Tiffany.com senare i juni.