Timberland lanserar "Motion Range" för den aktiva livsstilen

Vill uppmuntra till att följa passioner eller intressen för sport & utomhusaktiviteter – se kollektionen med kläder, skor & accessoarer

Timberland tar nu nästa steg i sin satsning på utrustning för utomhusentusiaster när de lanserar ”Motion Range” – en omfattande kollektion av skor, kläder och tillbehör designade för att kombinera stil med prestanda. Kollektionen som lanseras den 27:e februari ska inspirera människor till att omfamna sin passion för sport och utomhusaktiviteter.

Motion Range introducerar tre teknologier som lyfter komfort, grepp och rörlighet till nya nivåer. Kollektionen erbjuder inte bara skor, utan även ett brett utbud av kläder och tillbehör som är lika funktionella som de är eleganta. Caps Ridge Waterproof Motion Jacket är en standout som finns för både kvinnor och män, ett av flera exempel på plagg från kollektionen som håller dig torr och bekväm under alla väderförhållanden.

Oavsett om du är en erfaren äventyrare eller nybörjare så är Motion Range framtagen för att utrusta och uppmuntra till utomhusaktiviteter. Kollektionen lanseras den 27:e februari 2024 och kommer att finnas tillgänglig online och i utvalda Timberland-butiker.