Together Forever: Ny Pride-kollektion från PUMA

Se kollektionen här

PUMA hyllar kärlek och acceptans i ny Pride-kollektion, framtagen i samarbete med PUMAs globala ambassadör Cara Delevingne och queerartisten Carra Sykes. Designen pryds av färgstarka loggor och uppmuntrar bärare att höja sina röster, fira sin styrka och växa tillsammans.

"Inspirationen till kollektionen kommer från sportens flaggor och lagemblem, och andra känslor som dök upp under designprocessens gång. När du tar på dig ditt lags dräkt, finns det en känsla av stolthet och tröst att veta att du inte är ensam. Det finns människor som hejar på dig, men också de som väntar på att du ska misslyckas. När du dyker upp, när ditt team dyker upp, känner du dig berättigad att vara du. Det finns en känsla av samhörighet och att höra till. Jag hoppas att kollektionen framkallar känslan av att vara en del av något", säger Carra Sykes.

Pride är en hyllning till över ett halvt sekel av målmedvetna steg mot jämlikhet och gemenskap och i år väljer PUMA att donera 20 % av insamlingsintäkterna, med ett minimum av 250 000 USD, till förmån för GLAAD, en organisation som hjälper till att säkerställa rättvis, korrekt och inkluderande representation av LGBTQIA+ gemenskapen inom media och underhållning.

PUMAs “Together Forever” 2022 Pride-kollektion är nu tillgänglig på PUMA.se.