Tommy Hilfiger & Lewis Hamilton gör kapselkollektion ihop

TommyXLewis kommer att lanseras i höst med

Under onsdagens presskonferens i Shanghai avslöjade den fyrfaldiga världsmästaren i Formel 1 och Tommy Hilfiger-ambassadören Lewis Hamilton att de kommer göra en TommyXLewis kollektion som lanseras hösten 2018. Lewis Hamilton visade upp kollektionens logga under det exklusiva eventet för press, fans och influencers från hela Asien.

”Lewis är modig och driven i allting han gör, från racing och extremsport till mode. Det här samarbetet är någonting helt nytt för oss, men samtidigt går det helt i linje med vad som är Tommy Hilfiger’s DNA. Det här resultatet kan man bara uppnå om man samarbetar med personer som delar ens värderingar och drivkraft. Jag känner mig oerhört stolt och jag ser fram emot att få presentera kollektionen med resten av världen.” säger Tommy Hilfiger.
Loggan för TommyXLewis kombinerar Tommy Hilfigers ikoniska flagga i vitt och rött tillammans med Lewis Hamiltons initialer i blått. Den återspeglar Tommy Hilfigers klassiska färger och det typsnitt som F1-föraren Lewis Hamilton använder sig av i sina tatueringar.
Kollektionen kommer att innefatta både kläder, skor, accessoarer och underkläder. Kollektionen släpps i butik och online den 1 augusti.