Tommy Hilfiger presenterar Tommy Factory

En Warhol-inspirerad kreativ lekplats

Nu presenterar nu Tommy Hilfiger deras nya koncept Tommy Factory. Vad är då det? Jo, Tommy Factory är en kreativ och experimentell lekplats som inspirerats av Andy Warhol's New York-studio. Syftet är att hylla kreativitet och självuttryck. Den kommer att lanseras under hösten. Detta utrymme kommer visas upp under New York Fashion Week den 11 september.

Tommy Hilfiger berättar om Tommy Factory:

”Tommy Factory är inte ett fysiskt utrymme, det är en sinnesstämning. Andys fascination med popkultur har alltid fångat hjärta och själ i det amerikanska samhället. Hans förmåga att urskilja det mest relevanta av sin tid har aldrig slutat inspirera mig till allt jag gör. Det var i New York City som Andy förde samman mode, konst, musik och underhållning när jag inledde min karriär i branschen. The Factory var stället man skulle vara på. Än idag är det hans inställning som fortsätter driva mig att engagera mig i spetscommunityn som hela tiden skapar nya kreativa upplevelse.”
Tommy Factory  består av ett flertal installationer inspirerade av Warhol's 15-minutes of fame, återskapade i modern tappning för att föra samman gäster och modeller under visningen på Fashion Week.