Tommy Hilfiger lanserar TOMMY JEANS-kollektionen för hösten 2022. Medverkandes i kampanjen är artisten, låtskrivaren och producenten Tems.

Följt av hennes världsturné, återvände Tems till sin hemstad Lagos i Nigeria och tillsammans med skateboardkollektivet WAFFLESNCREAM och Alté-artisterna Lady Donli & Dami Oniru deltar de tillsammans i kampanjvideon. Lagos är ett av dagens mest intressanta och spännande kreativa nav, fyllt av banbrytande personer som förenas av en vilja att experimentera med genrer och stilar.

I kampanjen ser vi den första Tommy Collection någonsin. Inspirerad av 90-talets prep-, skate- och hiphop-kultur består kollektionen, som är för alla kön, av silhuetter formade till moderna streetwear-plagg. Kollektionen utforskar proportioner och sportinspirerade detaljer. Nyckelplagget för kollektionen är Alaska Puffer Jacket, som fått ett lyft och en uppdaterat look.

Videon är regisserad av nigerianska Akinola Davies Jr och är fotograferad av Harlem-baserade Joshua Woods. Spana in kollektionen ovan!

Tommy Collection kommer att finnas tillgänglig hos utvalda partners såväl som på tommy.com och i utvalda TOMMY JEANS butiker över hela världen.