Tredje säsongen av TOP BOY ute nu via Netflix!

Hela den tredje säsongen av den brittiska kultserien finns ute nu med tillhörande soundtrack

Netflix har äntligen släppt den tredje säsongen av den kultförklarade serien TOP BOY. Den brittiska serien som 2011 tog världen med storm är äntligen tillbaka och för några timmar sedan tankades hela den senaste säsongen upp på den gigantiska streamingtjänsten. Återigen ser vi Ashley Walters samt Kane "Kano" Robinson i huvudrollerna som Dushane och Sully och vi får följa med på fortsättningen av deras tumultartade resa genom Londons nordöstra förorter.

Lustigt nog har Netflix döpt den tredje säsongen till TOP BOY season 1 medan de två föregående säsongerna som även dem tankats upp går under namnet "Top Boy Summerhouse", så bli inte förvirrade när ni letar efter den senaste säsongen.

I samband med återkomsten av den hyllade serien släpper även Drakes OVO etikett ett tillhörande soundtrack med musik från den tredje säsongen.  Detta soundtrack innehåller 17 spår och bidrag från namn som Giggs, Dave, Little Simz, Nafe Smallz, Fredo, Headie One, M Huncho, Youngs Teflon, SL, AJ Tracey, Ghetts, Avelino och Teeway.

Spana in den tredje säsongen av TOP BOY på Netflix och passa även på att streama den tillhörande soundtracket via Spotify länken nedanför.