Tory Lanez gästar Mabel "Fine Line" Remix

Svenska stjärnan Mabel teamar upp med amerikanska stjärnan Tory Lanez.

Den amerikanska superstjärnan Tory Lanez samarbetar med svenska Mabel på en ny version av singeln ”Fine Line” som släpps idag! Låten är producerad av JD. Reid som bland annat blivit hyllad av Fader och Pigeons and Planes, han producerade även Mabels hit ”Finders Keepers” som idag har nått över 44 miljoner streams.

Svenska Mabel släppte ”Fine Line” i slutet av januari som en uppföljare till succén ”Finders Keepers” som sakta men säkert växte under 2017 och spenderade hela fem veckor på UK Top 10. ”Fine Line” har redan nått över 13 miljoner streams på Spotify.

Tory Lanez släppte senast sitt andra album “MEMORIES DON’T DIE” som har nått #3 på Billboard 200. Albumet har också redan nått över 270 miljoner globala streams. Han har tidigare släppt hits som ”LUV” som peakade på #19 på Hot 100 på Billboard och har idag 201 miljoner streams på Spotify.

Under 2018 är Mabel förband till Harry Styles på hans Europaturné och den 18 mars kommer de till Globen. Den 4 maj har Mabel en egen spelning på Fasching.