Dreame släpper trådlös dammsugare med automatisk tömmning

Trött på att byta dammsugarpåsar jämnt och ständigt? Den här dammsugaren tömmer sig själv i en medföljande laddningsstation

Dreame, som under de senaste åren har utmärkt sig inom innovativ städning av hemmet, presenterar nu nya Dreame Z10 Station: en sladdlös dammsugare med basstation och automatisk tömningsfunktion som sätter nya standarder för hemstädning. Dreame Z10 Station kombinerar avancerade och intelligenta funktioner med stark sugkraft och intelligent design för att ge en ultimat städupplevelse.

Med ett filtreringssystem i fem lager samlas damm upp effektivt för att göra rengöringen så grundlig som möjligt. Dammsugaren innehåller dessutom en stor dammuppsamlingsbehållare på 2,5 liter, så att du kan koncentrera dig på städningen och inte behöver tänka på att tömma den hela tiden.

För dig som vill nå flera ytor utan att byta maskin är dammsugaren försedd med ett mångsidigt dammsugarhuvud för flera olika ytor och installerad med små motordrivna borstar. Dessutom upptäcker den innovativa blue light-tekniken även mikroskopiska dammpartiklar. I kombination med stor sugkraft och specialiserad extrautrustning förbättrar det effektiviteten på alla ytor.

Om du är trött på att tömma dammsugaren har
Dreame Z10 Station en dammuppsamlingsbehållare med automatisk tömningsfunktion, så den tömmer sig själv när du ställer den i den medföljande laddningsstationen. Den tömmer  sedan automatiskt smuts i den inbyggda behållaren i laddstationen, där den kan stå i upp till 90 dagar innan den behöver tömmas. På så sätt behöver du inte tänka på att sätta i nya dammsugarpåsar utan kan bara tömma den några gånger per år. Laddningsstationen är också utrustad med en display så att du kan hålla koll på batterinivån och dammbehållarens status.

Den sladdlösa Dreame Z10 Station med automatisk tömningsfunktion går att köpa nu hos utvalda återförsäljare. Rekommenderat pris är 6 999kr.