Information om två nya Travis Scott x Air Jordan 1 Lows läcker

"Shy Pink" och "Dark Pony" förväntas dyka upp under samma releaseperiod – se mock-ups, releasedatum & mer här

Sedan Travis Scott linkade upp med Nike & Jordan för att skapa sin egna version av den ikoniska modellen Air Jordan 1 Lows har varje release blivit en succé. Senast fick vi ta del av den gula versionen ”Elkins” och sedan dess har ytterligare modeller som ”Velvet Brown” börjat läcka.

Enligt Instagram-läckarna @Sneakermarketro och @zSneakerheadz har vi nu två ytterligare färgkombinationer att se fram emot: ”Shy Pink” och ”Dark Pony”. Inga bilder har läckt än så länge, men två mock-ups har presenterats av @zSneakerheadz som utgår ifrån läckt information.

”Shy Pink” förväntas finnas tillgänglig i herrstorlekar, medans ”Dark Pony” exklusivt kommer att släppas i damstorlekar. Båda paren ser dock ut att använda sig av ett liknande färgschema som består av gräddvit, ljusrosa och beige, med en skillnad genom den ljusare latte-bruna färgen på ”Shy Pink” och en mörkare brun på ”Dark Pony”.

Inga uppgifter är bekräftade men Travis Scott x Air Jordan 1 Low ”Shy Pink” respektive ”Dark Brown” förväntas dyka upp på Nike SNKRS under våren 2025, troligtvis till ett pris i närheten av 1 630kr ($150).