Travis Scott & Nike Air Jordan lanserar "Jumpman Jack"

Den egna modellen som tidigare kallats "Cut The Check" släpptes plötsligt under Grammy-natten – så kan du köpa sneakern

Travis Scott & Jordan har ett förhållande som går många år tillbaka, med några av de mest hypade sneaker-releaserna under de senaste åren på sin meritlista. Vanligtvis får vi nyheter om nya färger på den uppskattade tolkning av Air Jordan 1 Low, men under 2023 började rykten om en helt egen modell vid namn ”Cut The Check” dyka upp.

Under Grammy Awards 2024 slutade ryktena vara just rykten, då Travis & Jordan plötsligt lanserade hans egna modell, dock under namnet ”Jumpman Jack”.

 

Visa detta inlägg på Instagram

 

Ett inlägg delat av Jordan (@jumpman23)

Sneakerns design är unik och några av de märkbara skillnaderna från andra Air Jordan-modeller inkluderar ett spänne vid framfoten. Den omvända Swoosh-loggan och ”Cactus Jack” -smileyn på hälen är ytterligare tecken som vanligt vittnar om att Travis varit med i designen, varav det första paret hittills endast finns i färgen chocolate/ivory/white just nu.

Under Travis live-framträdande under Grammygalan gjordes ett surprise-släpp via rapparen och märkenas respektive hemsidor, men då detta var mitt under natten svensk tid var det lätt att missa. Jordan har som tur är bekräftat att ett nytt drop kommer snart, så håll utkik på dopest.se för mer detaljerade uppdateringar framöver.