@cacti

Travis Scott avslöjar releasedatum för alkoholdrycken ”Cacti”

Kommer de säljas även i Sverige?

Travis Scott verkar ladda upp för ett minst sagt hett 2021. Efter ett flertal leaks på skofronten och ett ryktat samarbete med Lil Uzi Vert på väg, verkar LaFlame's arbetsmoral vara på topp. Det speglas även i hans kommande samarbete med Missouri-baserade bryggeriet Anheuser-Busch för den alkoholhaltiga drycken "Cacti".

Drycken är en "Spiked Seltzer", en alkoholdrink som består av kolsyrat vatten, alkohol (i detta fall 7%), samt en smaksättare. I ett nytt inlägg från det officiella Cacti-kontot bekräftas det att smakerna som kommer att erbjudas blir jordgubb, lime, och ananas.

Inlägget ger oss dessutom en inblick i Cacti's huvudkontor, där Travis själv ger oss en genomgång. Till skillnad från artistens tidigare produkter verkar dryckerna massproduceras. Videons caption avslöjar även första batchens releasedatum - den 15 mars. Se hela videon här.

Nyheterna följer olyckan där en lastbil full av Cacti-seltzers kört omkull, en händelse som självklart filmades av ett fan.

Huruvida drinken kommer att säljas här i Sverige är ännu oklart, men följ Dopest för mer info om Travis Scott och hans många samarbeten.

OBS: Inlägget är ej reklam och vi uppmannar aldrig till oansvarig eller minderårig alkoholkonsumtion. Drick ansvarsfullt och lagligt. I Sverige är den lagliga åldern för alkoholkonsumtion +18 år, och +20 år för konsumtion via Systembolaget.