Se alla looks från Travis Scott's Dior x Cactus Jack Summer 2022-kollektion

Släpps senare i år

Under förra veckan avslöjades ett kommande samarbete mellan Travis Scott’s Cactus Jack och Dior. Det efter att rapparen fångats på bild i en osläppt jacka från samarbetet. Under fredagen höll det franska lyxmodehuset en runway show i Paris.

Under modevisningen visades herrkollektionen upp för Summer 2022, som är ett samarbete mellan Dior’s Artistic Director Kim Jones och LA Flame.

Även om Travis Scott har samarbetat med Dior på olika sätt tidigare, bland annat som modell för kampanjen, blir det här första gången han släpper en linje med huset. Det utgör även första gången som Dior släpper en kollektion med en artist.

Linjens tema följer Cactus Jack’s klassiska stil som ofta inspireras av ökenlandskap. Både när det kommer till färgschemat samt den grafik som pryder flera av plaggen som stickade tröjor och sweatshirts. Vi ser co-branding från både Dior och Cactus Jack. Ett populärt plagg just nu är den stickade västen, och dessa ser vi i flera färgställningar i herrlinjen. De pryds av ett monogram-mönster där de båda varumärkenas loggor slås samman till ett kreativt pattern.

Travis Scott’s Dior x Cactus Jack herrkollektion för sommaren 2022 släpps senare i år.