Se Guleed, Zećira Mušović & Oski i Trés Bien för Nike

I ett unikt samarbete släpps en Vaporknit Home Game Jersey som hyllar TRÉS BIENS hemstad Malmö – se stjärnorna i tröjan

TRÈS BIEN, grundat 2006, har sedan start kombinerat högkvalitativt mode med sportkläder och fått stor framgång för deras distinkta stil och högprofilerade samarbeten. De började som en återförsäljare av herrkläder, där sportkläder och streetwear från märken som Stüssy och Polar Skate Co. kombinerades med exklusivt mode från märken som Prada och Acne Studios.

De har sedan dess vuxit till att omfatta egna kollektioner, högprofilerade samarbeten och fysiska butiker i Malmö (där de även har sitt HQ) och London. Deras senaste projekt förenar deras internationella reach med rötterna i Malmö, då de i samarbete med Nike släpper en Vaporknit Home Game Jersey.

Tröjan är designad av den italienska konstnären Daniel Sansavini, som är baserad i Milano. Den har dock skapats i syftet att hylla Malmö, TRÈS BIENs hemstad. Malmös stadsvapen, den röda gripen, står i centrum tillsammans med abstrakta färger och former som fånger pulsen i staden. Nikes luftiga Vaporknit-teknik gör inte bara denna matchtröja redo för fotboll, utan även för bekväma outfits utanför planen.

Zećira Mušović, målvakt för Sveriges landslag och Chelsea FC, är ansiktet utåt för kampanjen tillsammans med rapparen Guleed och OS-skatern Oskar ”Oski” Rozenberg Hallberg. Kampanjen är fotograferad av den Malmö-baserade fotografen Ikram Abdulkadir, med modellerna placerade runt om i staden inklusive områden som Rosengård.

Trés Bien för Nike Vaporknit Home Game Jersey släpps exklusivt på tres-bien.com och i butik under fredagen den 5:e juli 2024. Butiken i Malmö ligger på Fersens väg 20 och har öppet mellan 11-18 på fredagen.