Tupacs mamma Afeni Shakur får biofilm tillägnad sig

Vi får följa hennes engagemang i organisationen Black Panther

Snart kommer vi att få se Tupac Shakurs mamma, Afeni Shakur’s, livshistoria på den stora vita duken. Afeni, som dog efter ett hjärtstillestånd 2016, var utöver att vara mamma till självaste Tupac även inflytelserik medlem i den politiska organisationen Black Panther Party. 

I den kommande filmen “Peace, Love & Respect; the Afeni Shakur/Panther 21 story”, kommer vi få följa Afenis engagemang i organisationen mellan åren 1969 och 1971. Ett par viktiga år i Afenis liv, i och med att hon gick med i partiet 1969 och under den här tiden var gravid med sin son – vars senare skulle visa sig vara historiens kanske största rappare. Det var under en tid där hon arresterades och anklagades tillsammans med 20 andra medlemmar för utförda bombattacker i New York. Anklagelser hon senare friades från. 

Peace, Love & Respect; the Afeni Shakur/Panther 21 story”, kommer att produceras av de exekutiva producenterna Jamal Joseph och Jasmine Guy. Där den förstnämnda var en av de 20 personer som arresterades tillsammans med Afeni Shakur, och den sistnämnda skrev Afeni’s självbiografi som kom ut 2005.

Det lär dröja ett tag innan filmen senare släpps, men tills dess håll utkik på Dopest.se för fler nyheter om filmen!