Tyler, the Creator teamar ihop med Converse

Tyler, the Creator slår sig samman med Converse. Spana in samarbetet här

Efter att rapparen och producenten Tyler, the Creator igår la upp en film på Instagram har det avslöjats att han nu slår sig samman med Converse. Hos Converse ska hans kreativa personlighet och ojämförbara fantasi få möjlighet att skapa mycket nya och spännande saker. Bland annat kommer Converse tillsammans med Tyler, the Creator att ta fram ett flertal samarbeten. Det första görs runt siluetten One Star och lanseras redan idag.

Den limiterade kollektionen kommer att släppas i en ljusblå variant, noga utvald av Tyler själv, vilken ni också skymtar i videon nedan. Skorna har även utrustats med detaljer på innersulan, vilka har designats av Tyler.

För att kicka igång samarbetet kommer 2.100 av Tylers fans världen över, vilka förra året besökte Tylers Golf Wang fashionshow, att få ett varsitt par av den limiterade One Star-kollektionen. Dessa kommer att levereras i en specialdesignad box med en personlig hälsning från Tyler.

En limiterad upplaga av One Star-sneakern kommer också att släppas den 13/7 på Tylers hemsida, golfwang.com, samt på Converse.com i USA till ett pris av $100 USD. Spana in klippet ovan!