• Deluxe-versionen. Foto: Sony Music / Pressbild
  • Originalet. Foto: Sony Music

Tyler, the Creator släpper deluxeversion av ’Call Me If You Get Lost’

Åtta nya låtar med features från bland andra ASAP Rocky

Tyler, the Creator tog till sociala medier för att avslöja en deluxeversion till albumet "CALL ME IF YOU GET LOST" under måndagseftermiddagen. I ett inlägg på Twitter förklarar artisten hur en rad låtar inte kom med på albumet nu ska släppas. Den första av dessa, ''DOGTOOTH'', släpptes först tillsammans med en musikvideo. I ett Instagraminlägg refererar Tyler till singeln som ''21. DOGTOOTH'', vilket antydde på att projektet inkluderar åtminstone fem spår utöver albumets första 16. Det är nu bekräftat att det blev hela åtta när deluxen, CALL ME IF YOU GET  LOST: The Estate Sale, har släppts.

Tillsammans med "DOGTOOTH" har vi åtta nya låtar, varav tre av de har riktiga tungviktare som gäster. På "STUNTMAN" hör vi Vince Staples, på "BOYFRIEND, GIRLFRIEND (2020 demo)" hörs YG och på "WHARF TALK" hör vi återigen hiphop-världens största bromance: Tyler x ASAP Rocky.

Utöver det digitala släppet är deluxen tillgänglig på CD och en begränsad antal av en 3LP Geneva Blue-färgad vinyl på callmeifyougetlost.com. Båda deluxe-utgåvorna kommer med ett 28-sidigt häfte med bilder, texter och annat material samt att de innehåller originalalbumet plus nya spår. Dessutom har vinylen för den ursprungliga utgåvan av "CALL ME IF YOU GET LOST" fyllts på och är även tillgänglig nu på samma hemsida.

Lyssna på deluxen på Spotify!