Albumaktuella Unge Ferrari släpper nya singeln “Balkong”

Andra singeln från den norska rapparens kommande debutalbum

Den ständigt aktiva och albumaktuella Unge Ferrari släppte idag den andra singeln “Balkong” från kommande debutalbum, som släpps senare i november.

Balkong är producerad av Aksel “Axxe” Carlson, och i låten uppmärksammar Unge Ferrari baksidan som göms bakom det, utifrån sett, glamorösa kändisskapet. Unge Ferrari rappar i singeln till ett pompöst pianobaserat beat, som påminner om tonerna av Edith Piafs musik från 40-talet. Lyssna på singeln nedan.

“Balkong” blir uppföljaren till den melankoliska premiärsingeln Ung & Dum”, som fick stor uppmärksamhet i Europa när singeln listades på flertal listor som “Spotify New Music Friday Norway” och “Tidals New Nordic Strut”.

Det råder ingen tvivel om att Unge Ferrari är en av Norges hetaste artister. Sedan den norska rapparen släppte sin första EP Til Mine Venner 2015 har han kontinuerligt kommit med nytt material och setts i allt fler sammanhang med varumärken som adidas och Peak Performance. Sedan debuten har även en ytterligare EP släppts, Romeo Må Dö, liksom flertal samarbeten med svenska artister som Cherrie, Silvana Imam och Leslie Tay.

Dopest ser framemot att snart höra mer från den norska talangen, då debutalbumet väntas släppa senare under november.