UNIQLO släpper sitt andra samarbete med Alexander Wang

Den här gången i UNIQLOs unika AIRism-kvalitén

UNIQLO annonserar idag ett nytt vår/sommar-samarbete med Alexander Wang. Samarbetet bygger på UNIQLOs LifeWear-filosofi som syftar till att förbättra människors liv, den här gången genom att föra samman funktionaliteten i UNIQLOs innovativa AIRism-material, tillsammans med Alexander Wangs styling.

Inför lanseringen sade Alexander Wang:

“Under det andra samarbetet med UNIQLO kändes det att det fanns en ömsesidig förståelse, inte bara estetik utan för varandras arbetsetik. Det var lättare att komma överens den här gången för att uppnå ett liknande mål utifrån olika beröringspunkter. Innovation har alltid varit i framkant för vår design och vår kreativa process, och funktionalitet spelar en stor roll i det sätt våra kunder klär sig. Genom inverkan NEWS RELEASE Nu lanserar UNIQLO sitt andra samarbete med alexanderwang, den här gången i UNIQLOs unika AIRism-kvalitén 2 av innovation, teknik och funktionalitet, föddes den speciella AIRism-kollektionen.”

Kollektionen adderar nytt värde till LifeWear genom att kombinera AIRism-plaggen med Wangs look. Fem av tio damplagg är tillverkade i det tunnaste AIRism tyget. En annan uppdatering i Alexander Wangs AIRism-kollektion är en ny, sömlös version som är utformat för både inom- och utomhusbruk. Detta nya AIRism-tyg ger stöd men sitter inte åt för hårt, och är ett material gjort för att säkerställa att bland annat underkläder och shorts behåller komforten.

Första bomullsblandningen i nya AIRism för män inkluderar både t-shirts och linnen i ett nytt material som kombinerar bomull i premiumkvalitet med AIRism-konstruktion. Tyget känns smidigt och bekvämt men är samtidigt tillräckligt tjockt för att plaggen ska fungera i olika situationer. Även underkläderna är tillverkade i samma tyg för att höja komforten under varma sommardagar.

Kollektionen släpps torsdag den 11 april i UNIQLO-butiker och på UNIQLO.com