Upplev Jireel's MOTY EXPERIENCE på Space Arena

Spelningarna tar plats den här veckan

Snart kommer Jireel inta Space Arena i Stockholm för en rad exklusiva spelningar. Showen har namnet MOTY EXPERIENCE och biljetter finns tillgängliga nu!

Jireel berättar:

”Efter en lång paus från scenen, så har vi massa energi och ny musik att framföra. Har dessutom lagt till ett tredje datum då 13+ är välkomna. Vi ses där!” 

Jireel blir den första artisten som uppträder i Space, som är världens största gamingcenter. Med en helt ny show kommer vi följa Jireels resa som artist, med en högteknologisk unik spelning och ett helhetskoncept som heter MOTY Experience.

I anslutning till detta lanseras även Jireels merch-kollektion samt en unik kläduppsättning med märket OVRLK. Detta kommer att finnas i shoppen i space lokaler under hela veckan, och där kommer artister som Steph K, Baby Mala, Romeo, Chico, Theo Ama, Anna Rällsjö m.fl, samt att man kan tatuera sig och fixa tandsmycken.

SPACE öppnade förra året och är ett kulturcentrum på 7500 kvadratmeter, med permanent e-sport- och gamingarena (och nu även konsertarena). Där finns allt från 400 gaming stationer till caféer, barer och restauranger. E-sportturneringar, konserter, föreläsningar och konferenser hålls i arenan, med plats för 650 personer. Dessutom finns Avicii museet Avicii Experience där.

Se trailern högst upp i artikeln, och länk till biljetter finns här!

https://www.youtube.com/watch?v=Pp75lDoZ_q4