Urbanista lanserar sina trådlösa hörlurar ”Stockholm”

Kommer med ett matchande laddningsfodral där hörlurarna kan laddas automatiskt

Svenska Urbanista lanserar nu produktserien Stockholm – en innovativ nyhet inom trådlöst ljud. De nya hörlurarna kommer i fyra färger. Hörlurarna har designats med inspiration från den trendiga och moderna svenska huvudstaden som fått ge namn till produktserien. De trådlösa hörlurarna kommer i fyra olika färger: Dark Clown (svart), Fluffy Cloud (vit), Rose Gold (rosa) och Olive Green (grön).

Med 14 timmars speltid erbjuder hörlurarna en kvalitativ ljudupplevelse. Produkten har även en extra mikrofon inbyggd för en optimal ljud- och röstupplevelse. Extramikrofonen är till för att reducera brus i omgivningen och göra ljudet kristallklart. Samtliga funktioner som volymkontroll, byta låt, samtal och aktivering av röststyrning (t.ex. Siri och Google Now), styrs enkelt med ett fingersvep på öronsnäckornas tryckkänsliga yta.

Urbanista Stockholm kommer med ett matchande laddningsfodral där hörlurarna kan laddas automatiskt när de inte används. Fodralet ger upp till tre fulla laddningar som tillsammans erbjuder 14 timmars speltid. Laddningsfodralet är tillverkat av plast med en mjuk gummiyta. Designat med runda och mjuka kanter för att användaren enkelt ska kunna förvara det i fickan.

Urbanista Stockholm finns att beställa på deras hemsida och hos utvalda återförsäljare och priset ligger på 895 SEK.