Urbanista lanserar två nya portabla högtalare

Presenterar två stilrena & portabla högtalare: Sydney och Brisbane.

Urbanista lanserar nu två stilrena och portabla högtalare: Sydney och Brisbane. Sydney är en högtalare i pocketstorlek och kommer i fyra färger. Brisbane är en större men behändig högtalare som erbjuder kraftigare bas och finns tillgänglig i två olika färger. Båda produkterna möjliggör parkoppling med en extra enhet för den som önskar stereoljud. Urbanista Sydney är en smidig högtalare i kompakt storlek. Högtalaren har en speltid på fem timmar och är vattenresistent. Sydney kommer i fyra olika färger: Midnight Black (svart), Fluffy Cloud (vit), Rose Gold (rosa) och Olive Green (grön).

Urbanista Brisbane är en något större högtalare i tidlös design och kommer i två stilrena färger: Midnight Black (svart) och Fluffy Cloud (vit). Med en speltid på upp till tio timmar erbjuder högtalaren en kvalitativ ljudupplevelse som är lika bra inomhus som utomhus. Även Brisbane är vattenresistent enligt IPX5-klassificering.

Båda högtalarna går att parkoppla med ytterligare en enhet för stereoljud. Produkterna är utrustade med Bluetooth 5.0. Urbanista Sydney och Brisbane finns att beställa på www.urbanista.com samt auktoriserade återförsäljare från och med den 26 augusti 2019. Priset för Sydney är 399 SEK och Brisbane 999 SEK.