Spana in Vans senaste samarbete med Anderson .Paak

Teamar upp för sin tredje kollektion - "Vanderson"

När Vans x Anderson .Paak teamar upp för tredje gången släpper de nu en kollektion med allt från kläder – till skor och accessoarer. Dessutom med items för hela familjen. En linje där den åttafaldiga (!) Grammy-vinnaren, artisten och Vans globala musikambassadör – Anderson .Paak’s personlighet verkligen lyser igenom. Samtidigt som de förmedlar Vans klassiska ”Off The Wall”-personlighet.

Anderson .Paak är dessutom Vans första globala musikambassadör – och hans kreativa uttryck går hand i hand med Vans vision. Den nya kollektionen är inspirerad av: ”arv, kreativitet och upplyftande av hans samhälle”. Och tillsammans skapar den en känsla som kommer nära hemmet. I kampanjen syns Anderson .Paak – men även hans familj som son, syster och syskon.

Foto: Vans

”Vi träffades varje vecka i Malibu och designade dessa skor i Kaliforniens solsken. Det här är mitt bästa släpp hittills och jag är så stolt över vad vi har tagit fram!” säger Anderson själv om processen. 

I kollektionen finns hans signatur-sko EPaak Sport som kombinerar Vans Off The Wall-stil med ett tryck i form av svart paisley över mocka. Men det är inte den enda silhuetten … Vi får även en Authentic i sandfärg samt en Old Skool 36 DX i grön ton. De kommer i familjestorlekar.

Bland kläderna hittar vi lekfulla designs som en kortärmad t-shirt i tie-dye med ”Vanderson-print”. Dessutom ser vi byxor, jackor, en AP-designad Robe samt en vändbar bucket hat i paisley-tryck.

Vans x Anderson .Paak Vanderson Collection kommer att finnas tillgänglig från den 24 juni i utvalda Vans-butiker och på  Vans hemsida.