Vans teamar upp med Marvel i ny kollektion

Vans skapar skor och kläder av Spindelmannen, Black Panther, Hulken, Black Widow, Deadpool och Avengers

Vans och Marvel skapar magi ihop för att hylla Marvel Universes superhjältar genom en ny episk produktkollektion som släpps i höst. Kollektionen kommer att innehålla skor, kläder och accessoarer dedikerade till Spindelmannen, Black Panther, Hulken, Black Widow, Deadpool, Avengers med flera.

Vans ikoniska Sidestripe tar ny form med en vinge i silvrigt läder för att symbolisera den allsmäktige Tor. Old Skool modellen har fått en grön sula som en blinkning till den otroligt kraftfulla Hulken. För tjejer skapar Vans och Marvel ett specialdesignat schackrutigt mönster för varje Avenger som även syns på tröjor, t-shirts och accessoarer. 

Deadpool kollektionen består av Sk8-Hi modellen i rött läder med svarta detaljer likt Deadpools signatur dräkt. Black Panther fans kommer också bli glada över detta samarbete med en all-black Sk8-Hi, som refererar till  Kung T’Challa’s vibranium dräkt.  Även finns mörkblå Black Panther T shirt med gula detaljer och en matchande jacka. Venom som även har biopremiär med Tom Hardy i huvudrollen senare i Oktober det här året, får också en hel svart kollektion med den klassiska Venom-ansiktet med hoodie, t-shirt, jacka och keps. Pris varierar från 149 SEK till 999 SEK. .

De kvinnliga superhjältarna presenteras även i Vans x Marvel där Black Widow och Captain Marvel står i fokus. Black Widow får en hel svart klassisk slip-on sko med en Black Widow logga, och Captain Marvel har inspirerat en röd och blå Sk8-Hi. Vi får även se She Hulk göra en debut på Vans x Marvel Hoodie och t-shirt.

Vans x Marvel kollektionen släpps den 8 juni, och finns att kika närmare på här.