Vans & Patta släpper kollektionen "Mean Eyed Cats"

Kommer i flera färgställningar

För Vans har året varit fyllt av hajapde collabs. Senast gick de samman med japanska NEIGHBORHOOD. Nu går de ihop med den återkommande samarbetspartnern Patta. Tillsammans släpper de kollektionen ”Mean Eyed Cats” – en uppföljare till deras tidigare kollaborationer.

Kollektionen ”Mean Eyed Cats” firar Pattas historia och relation till det japanska klädmärket Beams. Den första kollektionen kom 2015, för att senare följas upp av ett drop 2017.

För att tilltala så många som möjligt kommer det här årets linje inkludera flera olika färgställningar. Vi får se silhuetterna Old Skool och Sk8-Hi i nya tolkningar. De utsmyckas med Patta-branding på skons canvas och skosnören. Texten ”Mean Eyed Cats” hittas på sulan.

Utöver sneakers inkluderar samarbetet även en serie av tre olika grafiska T-shirts. Vi får också ta del av ett par brandade strumpor.

Sedan Vans grundades 1966 har de haft en historia av att stötta lokala scener inom allt från skate till musik, sport, och konst. De fortsätter nu resan, genom sitt senaste samarbete med Patta för kollektionen ”Mean Eyed Cats”.

Kollektionen finns ute från och med den 9 juli via Patta och Vans hemsidor – samt utvalda återförsäljare.