Vans presenterar samarbete med surfarna Alex Knost & Lee-Ann Curren

Med inspiration från 90-talets surfreklamer

Idag presenterar Vans ett nytt samarbete med surfarna Alex Knost och Lee-Ann Curren. En unisex-linje med fokus på framsteg och inkludering.

Från Colfax Low till de vändbara boardshortsen är varje enskilt plagg tänkt att vara könslöst, vilket ger utrymme för individer att göra kollektionen till sin egen och må bra av att bära den. Med inspiration från konst, musik och design återspeglar kollektionen ett mångsidigt utbud som kan skräddarsys kreativt.

Lee-Ann och Alex hämtade båda inspiration från 90-talets surfreklam, färgpaletter, gamla filmer, konsertscreentryck och skivomslag. ”Vi skickade också foton till designteamet på våra favoritplagg i garderoben,” säger Lee-Ann.

Lee-Ann Curren, som kommer från Biarritz, Frankrike, har finslipat sina färdigheter genom att fokusera på fri surfing och utforska experimentella surfhantverk. Som dotter till den levande legenden Tom Curren har Lee-Ann skapat sitt eget utrymme och namn, som både surfare och välkänd musiker, och hjälpt till att producera soundtracket till Vans 2021 Surf-filmen Cadavre Exquis, samt skapade musiken med Alex Knost för hans film, Tan Madonna.

Kollektionen Vans x Alex Knost x Lee-Ann Curren finns ute nu online, samt i Vans butiker.