Vans Vault x WTAPS visar upp senaste samarbetet

Teamar upp för en kollektion bestående av 13 plagg.

Japanska WTAPS och Vans är tillbaka med ett samarbete denna sommar. Kollektionen består av 13 plagg, allt från skor till kläder och accessoarer. I kollektionen har man kombinerat fyra av Vans mest ikoniska silhuetter med nya tryck på silhuetterna.

På den populära OG Sk8-Hi LX modellen ser vi en orange och blå flamma på sidopanelerna av skorna som matchas med svarta skosnören. Vans x WTAPS samarbetet består även av OG Half Cab LX i digitalt camouflage print i grått, en OG Old Skool som kommer i två olika färger blå och grön samt en Classic Era LX silhuett i en överdel med krokodil-textur samt svarta/navy detaljer på fram och bak.

Förutom skorna dyker består Vans WTAPS samarbetet fem unika plagg och en grön duffle väska. Klädkollektionen består av en digital camouflage long sleeve med texten "waffle lover club" på baksidan., en fleece hoodie, en svart long sleeve t-shirt med eldflammor som kommer i två olika färger och en arméjacka i grönt.

Vault by Vans x WTAPS skokollektionen släpps hos utvalda återförsäljare 28 Juli, klädkollektionen dyker upp under hösten. Läs mer om kollektionen på Vans.