Världsettan i tennis Naomi Osaka visar upp en annan sida

Bli inspirerad av tennisspelaren som slog Serena Williams

I en exklusiv intervju med Vogue möter vi djupa bilder och berättelser av tennisspelaren Naomi Osaka. Hur det var att slå hennes idol Serena Williams i US Open, tankar kring sitt japanska och haitiska ursprung, och hur hon även efter vinst i Australien Open just nu är etta i världen.

Det kommande april numret har fått mycket uppmärksamhet då vi får se en annan sida av tennisstjärnan. Fotograferat av Daniel Jackson och stylat av Phyllis Posnick, berättar Naomi om hur hon är för vild för USA men för tam för Japan. Osaka föddes i Japan och representerar landet i tennis men bor i Florida och berättar att inte bara personligt men känslan av stil landar någonstans mellan de två platserna. Till Vogue beskriver hon sig själv hur hon är dragen till japanska designers, som Comme des Garçons. Och att när hon slog Serena Williams i US Open förra året gick en dröm i uppfyllelse, dock fick vi vittna ett ständigt buande av publiken under finalen, som mestadels var en arena fylld av Serena fans. Och alla frågade sig om det var rätt person som vann. Nu efter ännu en vinst i Australien Open är hon världsetta.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Phyllis Posnick (@phyllis_posnick) on

Inspirerat av världsettan - såhär fixar du Naomi Osaka looken på planen och utanför, för att briljera i stan och på planen är den legendariska tennisskon ett måste, adidas Stan Smith finns nu i varianten BOLD som har en tjockare sula som ger dig en mjukare dämpning.  Detta stylas med Adidas by Stella McCartney court dress som gör dig redo att vinna. För dig som tränar ofta har  Ro+Co  ett milt schampoo och balsam som skonsamt återfuktar och mjukgör ditt hår efter extra tvättarna för att bevara exempelvis lockarna, som Naomi. Sist men inte minst, för dig som inspireras och vill börja spela tennis i vår, Babolat tennisrack. Se de i bildspelet nedan.

  • adidas - Stan Smith BOLD
  • Ro+ Co - Atlantis Schampoo and Condition (Travel Size)
  • Babolat - Pure Strike Lite
  • adidas by Stella McCartney - Court dress