Vault by Vans & Deaton Chris Anthony lanserar kollektion

Med fokus på att ta tillbaka modet till bowling

Vault by Vans välkomnar Deaton Chris Anthony (DCA) tillbaka till rodret, denna gång för att lansera en kollektion av skor och kläder. Den Los Angeles-baserade artisten, musikern och designern hyllar sin hemstat Kansas och utforskar sin dröm att bowla en perfekt 300.

Innan han blev artist, designer och producent av de största hitsen för musikens popstjärnor ringde Deaton Chris Anthony hem till Kansas. Det var där han trodde att det var hans livs mening att göra en sak - bowla. Vid 12 års ålder fick han högsta poäng i sin åldersgrupp i hela delstaten Kansas. Han fortsatte med att bli bowlingkapten i high school och fortsatte att utveckla sina färdigheter och slog ner sin tidigare poängresultat genom att bowla 286 under en regional turnering. Åren gick, och DCA kunde aldrig slå detta höga poängresultat. De 14 missade käglorna har förföljt honom sedan dess.

Efter att ha flyttat till Los Angeles började DCA följa sina kreativa mål och efter några år återupptäckte han sin passion för bowling genom att fokusera på ett uppdrag att göra sporten snygg igen. Skokollektionen har OG SCS LX, en low-top som liknar en bowlingsko men remixad och omgjord på ett DCA-sätt med rött, vitt och blått stenigt läder och kardborrestängning. Hälkappan har uppdaterats för att vara hopfällbar och har tryckta storleksetiketter. OG SCS LX är komplett med en gummisula som har anvisningar för att placera dina egna bowlingdynor för funktionalitet.

För att fullborda samarbetet utökar DCA sin ständigt växande repertoar av kläder med ett femdelat sortiment av kläder och accessoarer. För att hålla fast vid sin DIY-estetik, har varje del från 2-i-1-tröjan till Boxy Fleece DIY-riktlinjer så att bitar kan mixas, matchas, skäras och göras unika.

Vault by Vans x Deaton Chris Anthony-kollektion kommer finnas tillgänglig at köpa på Vans.eu och hos utvalda Vault by Vans-återförsäljare från 9 december 2022. Besök Vans.eu/vault för mer information