Vault by Vans & Joe Freshgoods introducerar “Chocolate Valley Resort”

En kollektion av skor, kläder och accessoarer

Vault by Vans och Joe Freshgoods återförenas för att presentera ”Chocolate Valley Resort”. Den senaste kollektionen av skor, kläder och accessoarer är en hyllning till resor och fritid ur ett svart perspektiv som visas upp genom historia och gemenskap.

Genom att kombinera sin förmåga att designa, känsla för historiska refrenser och personliga erfarenheter av vintrar i amerikanska mellanvästern, har Joe Freshgoods designat en kollektion från topp till tå med kläder som är redo för vintersäsongen. Kampanjen är skapad av dokumentärfilmaren Yashaddai Owens som med Barrington Darius berättar en berättelse från 1950-talet om en svart författare som utforskar ”Chocolate Valley Resort” där han söker utrymmet för återställa, koppla och återansluta. Kollektionen och lookboken är en hyllning till historien och svarta författare som James Baldwin och Audre Lorde som lämnade USA för att fly rasismen för att bygga upp sina karriärer.

Kollektionen kommer att finnas tillgänglig den 21 januari på JoeFreshgoods.com, följt av en release hos utvalda Vault by Vans-återförsäljare globalt och på vans.eu.