• Grind Gang Music

VC Barre flyter på den personliga ”Dirty Kalle”

Melodisk rapp från Vvvalsta-artisten

Efter att ha exploderat med superhitten ”Vvvalsta” etablerade Märstas egna VC Barre sitt namn i svenska rap-gamet. Från catchiga freestyles till konstanta bars, blev många av oss förälskade i soundet. Idag är han tillbaka med nya singeln ”Dirty Kalle”, som tar en lite känslosammare approach.

Producenten TakeNoElz lägger ett underbart gitarriff mixat med huvud-boppande snares som ger Barre allt rum som krävs för att leverera sina signaturflows - något som han aldrig missar med. De rader vi får presenterar dock en ny sida från rapparen - en sida fylld med melodiska rim och personliga bars. Han reflekterar om barndomen, familjen, och musiken.

"Min mamma är stolt för jag börja rappa / Jag pippa branschen när jag släppte "Vvvalsta" / Har en svag relation när det gäller min pappa / Eyo, Hancha vill det musik jag ska satsa"

För fans av den lite snabbare rappen, blandas den även in i den andra versen, och blir till en underbar kontrast till sången på refrängen.

Med ett arsenal av iskalla texter, hårda flows, och numera sköna melodier, får Barre oss allt mer exalterade inför vad som är att komma.

Lyssna på "Dirty Kalle" i DOPEST Playlist nedan!