Veckans Supreme Drop - samarbete med Timberland

Premium Waterproof Boot kommer i tre olika färger

Supremes traditionella veckoliga släpp av Fall/Winter 2020-kollektionen fortsätter. Vi står nu inför vecka 12 som bland annat inkluderar ett nytt samarbete med Timberland. Tillsammans har de gjort sin egen tolkning på varumärkets klassiska känga Premium Waterproof Boot – som nu kommer i tre olika färger.

Premium Waterproof Boot kommer i färgställningarna: svart, brun och turkos. Kängorna är tillverkade i högkvalitativ mocka som skapar en vattenavvisande yta. Skorna pryds av co-branding från respektive märke i form av den uppochnervända texten ”SUPREME” längs med ena skons yttersida, samt Timberland-loggan på den andra. Insidan av skon är tillverkad i PrimaLoft-läder medan gummisulan är gjord från 10 procent växtbaserat material.

Utöver samarbetet med Timberland inkluderar dagens release även utstickande plagg som en vävd kappa som täcks av Supreme-loggan i en handstilsliknande font. Dessutom syns plagg som jackor, tröjor, jeans, byxor, huvtröjor, skateboards, mjukisbyxor och toppar. Bland huvudbonaderna hittar vi kepsar och beanies. Den här veckans accessoarer inkluderar en stor och rund fiskskål, samt en Opinel No.08 fällkniv i två färgställningar med ett avtagbart blad i rostfritt stål (3.28″).

När: 12 november 2020, 12:00 (CET)

Var: Supreme’s webbshop