Veckans Supreme Drop: The North Face & ”One World” T-shirt

Se allt som släpps Week 13

Här kommer en genomgång av vad Supreme släpper den här veckan. Bland annat syns ett samarbete med The North Face för en cargo-kollektion. Deras senaste Spring/Summer drop inkluderar även en "One World" T-shirt, där 100% av intäkterna går till GlobalGiving's Coronavirus Relief Fund.

Samarbetet mellan Supreme x The Nortface kommer i tre olika färger: svart, rosa och brun. Kapselkollektionen är en linje bestående av cargo-plagg. Det inkluderar jackor, västar och praktiska zip-off byxor. Alla plagg är tillverkade i vattenavvisande nylon. Dessutom syns accessoarer i form av en väska, en keps samt en flytande nyckelring.

I övrigt består veckans drop, när vi nu är inne på vecka 13, av säsongsbetingade plagg i somriga färger. Bland annat syns en Franklin huvtröja, en kortärmad T-shirt med mosaikmönster och en fotbollströja med glittrigt tryck. Vi ser även en Racing tröja med matchande shorts, en Nueva York-topp, färgglada och mönstrade byxor samt en keps i denim. Bland den här veckans accessoarer hittar vi en förpackning med Supreme-brandad Fujifilm Mini Insta film.

Som vanligt sker veckans släpp online via Supreme's webbutik - på grund av Covid-19. Släppet sker idag, den 21 maj.