Veckans Supreme Drop - Swarovski-prydda plagg & samarbete med Wheaties

Supreme SS21 Week 6 inkluderar även huvudbonader från Kangol

I början av veckan kunde vi avslöja att Supreme SS21 Week 6 inkluderar ett eftertraktat samarbete med flingtillverkaren Wheaties. Veckans drop inkluderar dock mer än så. Vi får ta del av en variation av ytterkläder och plagg i en färgglad palett – lagom till påsk.

Utstickande plagg från morgondagens släpp är bland annat en minikapsel av Swarovski-prydda kläder. Vi ser huvtröjor med matchande mjukisbyxor samt en beanie. Alla pryds av Supreme’s klassiska ”S” skrivet i just glittrande Swarovski-kristaller i regnbågens alla färger.

Plagg som direkt fångar ögat är även en ”St Michael” fleece-jacka. Den täcks, likt namnet indikerar, av en bild på ärkeängeln St Michael som är himlens försvar mot Djävulens ondska. Den är framtagen för att efterlikna de vackra bilder som ofta syns i kyrkfönstrets färgglada glas. Vi ser även en kortärmad skjorta med zip-up knäppning och ett print föreställande den legendariska boxaren Muhammad Ali – för den som är sportintresserad.

Bland accessoarerna hittar vi, utöver samarbetet med Wheaties på en specialdesignad box, ett collab med Kangol. De går ihop för en Supreme x Kangol Bermuda Spacecap, samt en 504-hatt. Dessutom hittar vi en Supreme-brandad kartongkniv.

När:  2 april 2021, 12:00 (CET)

Var: Supreme’s webbshop