Vera Hotsauce släpper sitt mixtape ”let me show u what love is”

18-åringen följer upp sommarens debutsingel med ett mixtape

Vera Hotsauce är den 18 åriga artisten, låtskrivaren och producenten som i juni debuterade med singeln "Bottoms Up". Hon hyllades av b.la. Jan Gradvall och beskrevs som "en artist som bubblar över av talang och attityd". Efter att ha spenderat tid i Los Angeles och skrivit med bland annat Diplos och Elliphants producentkollektiv och genomfört ett flertal gig under sommaren är Vera nu mer än redo att ta över med sitt kaxiga, självsäkra och välproducerade sound.

Nyligen släppte hon sitt mixtape let me show u what love is som består av fyra välproducerade spår. I singeln "daddy" sjunger hon om att även hon ses som hård och kaxig har hon ett känsligt och sårbart hjärta. Om projektet berättar Vera

”Detta mixtape är förmodligen det mest personliga som jag någonsin skrivit. Det handlar om en person som betyder väldigt mycket för mig som lämnade för länge sedan. Det här är inte någon slags hyllning till honom, eller att han ska tro att jag behöver honom i mitt liv. Detta är något som alla som blivit bortvald av en förälder kan relatera till. Jag vill säga till alla barn med brustna hjärtan att jag vet vad de går igenom, och jag vill berätta min historia.”

Håll ett öga på den unge talangen, för henne kommer ni definitivt höra mer av. Lyssna på hennes mixtape nedan!