Victor Leksell hyllar livet på "Hela världen är min"

Första singeln i år

Äntligen är en av våra svenska pop-favoriter Victor Leksell tillbaka med ny musik. Senast vi hörde från honom var på sountracken till den populära Netflix-filmen Vinterviken. Nu släpper han första singeln i år med den poppiga och känslofulla ”Hela världen är min”.

Att människor i hela Sverige kommer skrik-sjunga med till ”Hela världen är min” på hemmafester och festivaler i sommar känns givet. Leksell är känd för att skapa riktiga pop-hits och dagens release är inget undantag. Låten är en energi-bomb och beskrivs som en hyllning till livet och de människor som förgyller det.

”Jag tackar alla människor, för att ni finns ni är stjärnor, ni är här och jag minns, hela världen är min idag.” Textrad från Hela världen är min.” berättar Victor.

Missa inte heller att Victor Leksell kommer åka ut på sommarturné bland annat i Sundsvall, Göteborg och Helsingborg. Den 16 augusti spelar han dessutom på Gröna Lund i Stockholm.

Lyssna på ”Hela världen är min” nedan!