Vinter Newkid btw

Vinter & Newkid teamar upp i nya singeln ”BTW”

Lyssna på Vinters senaste singel som gästas av Newkid här.

Idag släppte Vinter och Newkid sin sensaste singel "BTW", låten som egentligen skulle släppas förra veckan fick skjutas upp p.g.a. teknisk strul. Nu när låten släpps avslöjar Vinter att låten egentligen är mer försenad än så och skulle ha släppts redan för två år sedan:

"Det är en låt som vi har försökt få ut i 2 år nu. Den har funnits i väldigt många olika versioner och periodvis varit fullspäckad med featureartister. Från början var tanken att det skulle vara någon slags All Star lineup på den. Det slutade dock med att jag och Newkid satte oss och skrev färdigt låten själva, vilket jag är väldigt nöjd över att vi gjorde. Låten har alltså skrivits till och från i två år. Det som återkommit när vi suttit och skrivit på den har alltid varit att vi har känt någon slags semestermode. Därför känns det viktigt för mig att den släpps under sommaren och semestertider."

Låten är producerad av Vinter, Jakob Kullberg och Felix Bergendahl. Vinter har tidigare släppt "Isbitar", "10 År (Remix)" och "+46". En video till "BTW" har teasats och förväntas släppas under dagen.

Lyssna på låten nedan!