Foto: Louis Vuitton

Louis Vuitton hyllar Virgil Abloh med utställningen ”Coming of Age”

Om du har vägarna förbi Paris

För att minnas och hylla den bortgångne Virgil Abloh arrangerar Louis Vuitton en utställning i hans ära. Den har fått namnet "Coming of Age" och är en förlängning av en global utställning med samma namn. Du kommer kunna besöka den i Paris under två veckors tid i en Frank Gehry-designad lokal.

Redan 2019 kurerade Virgil Abloh flera utställningar som också hade namnet "Coming of Age" i Los Angeles, i samarbete med Little Big Man Gallery. Utställningen hade fokus på "male youth and boyhood" och lyfter punkter som klass, ursprung och subkulturer.

Nu görs en hyllning till den värld som Virgil Abloh byggt upp genom "Coming of Age" - där originalkonceptet utvecklas. I Abloh's anda vill de pusha besökarna till att bli mer deltagande genom både fysiska event och digitala aktiveringar. På utställningen blir besökarna själva deltagare tillsammans med konstnärer, fotografer, musiker, regissörer och animerare. På så vis blir alla en del av Virgil's vision - att göra Louis Vuitton tillgängligt för alla.

Utställningen är helt gratis och pågår mellan 13-27 april. Du hittar biljetter här!

Adress: Fondation Louis Vuitton, 8 Av. du Mahatma Gandhi, 75116, Paris