29-årige holländaren Virgil van Dijk har under de senaste åren tagit fotbollsvärlden med storm. 2019 vann han bland annat UEFA Champions League med sitt lag Liverpool, som han därefter ledde till första plats i Premier League året därpå. Det finns få mittbackar som hållit lika bra form och ständig toppklass som van Djik. Det är den förmåga och talang som gett honom titeln som JBL's nya, globala ambassadör.

En känsla av ambition och ett absolut engagemang för spetskompetens gör JBL och Virgil till en perfekt match. Efter en skadeperiod har fans längtat efter stjärnans comeback, något som JBL's produkter hjälpt göra så spektakulär som möjligt. Med hjälp av musikens kraft i högtalarna har rehabiliteringen gått galant, och spelaren gör sig nu redo för att styra spelet på planen igen.

”Att använda JBL:s otroliga Boombox 2 när jag tränar hjälper mig alltid att hålla mig i zonen. Det senaste året har varit oerhört svårt och utmanande för alla, även för mig personligen. Musik har hjälpt mig att komma i form igen, och jag kan inte vänta med att starta vårt partnerskap som officiell ambassadör och se var framtiden har planerat för oss båda”, säger van Dijk.

Stjärnan skiner dock inte bara under matcher. Utanför planen har Virgil hyllats för sin inspirerande och positiva personlighet - något som får honom att passa utmärkt hos det ledande ljudvarumärket.

Virgil van Dijk ansluter sig till en imponerande lista av JBL-ambassadörer, bland andra fotbollsstjärnorna Lucas Hernandez och Jessie Lingard, samt basketstjärnan Giannis Antetokounmpo.

  • JBL
  • JBL