Vivienne Westwood och ASICS återförenas för ännu en exklusiv kapsel

Innehåller nya utgåvor av GEL-Saga, Hyper GEL-Lyte and GEL-DS Trainer OG silhuetterna

Vivienne Westwood och ASICS har ännu en gång återförenats för att leverera nya utgåvor av de japanska skräddarsydda löparskorna. Denna gång levereras 3 nya utgåvor som förstärkts av djärv grafik och subtila detaljer.

Silhuetterna som denna gång hamnar i fokus är ASICS GEL-Saga, Hyper GEL-Lyte och GEL-DS Trainer OG. Den helt vita GEL-Saga modellen är den mest lågmälda av dessa , medan GEL-DS Trainer OG och Hyper GEL-Lite pryds med lekfull färgblockering och bilder målade av François Boucher. Den sistnämnda är direkt inspirerad av Vivienne Westwoods Fall/Winter 1990-kollektion, och alla skor levereras med inläggssulor som bär bilder från Bouchers Daphnis och Chloe. Samtliga skor bär små ”CHAOS” -taggar och pryds ASICS branding på tungan. De mönstrade yttersulorna framhäver var och en av skorna, och samtliga silhuetter pryds även med Vivienne Westwoods signatur kulor som broderats på hälpanelen.

Denna kapsel släpps via ASICS japanska webbutik, fysiska utposter och inhemska Vivienne Westwood-butiker den 17:e augusti.

https://www.instagram.com/p/B0yBTZYp69Q/?utm_source=ig_embed