Efter dramat med Jada – Will Smith ”talar ut”

Släpper video på sin Instagram

Det har stormat rejält kring Will Smith & Jada Pinkett Smiths förhållande under de senaste åren. Det hela började med att Jada avslöjade under 2020 att hon haft ett "entanglement" med RnB-artisten August Alsina, under en period då hon och Will ska ha varit på en paus. Därefter fortsatte spekulationerna kring deras respektive (eventuella) otroheter, Jadas förhållande med 2Pac och ytterligare privata detaljer som mer ofta än sällan avslöjades på diverse örfil på Oscarsgalan. Efter att han skämtat om Jada på scen gick Will upp och slog till kollegan mitt under livesändning, innan han från sin plats skrek det numera ökända citatet: "Keep my wife's name out your f*cking mouth!".

 

Visa detta inlägg på Instagram

 

Ett inlägg delat av Will Smith (@willsmith)

Under de senaste veckorna har stormen blåst upp igen, då Jada bland annat berättat att det gifta paret separerade under 2016, men hon menar dock på att de inte är skilda. Hon har även talat om hur hon inte uppskattade Wills örfil på Chris Rock då han inte ens själv var där, samt (återigen) en hel del annat om deras privatliv.

Will har dock tagit dramat med ett lugn, då han först publicerade en bild av sig själv på en båt med captionen "notifications off". Under natten till onsdag svensk tid trodde många dock att han bestämt sig för att tala ut när han publicerade en video på sin Instagram med texten "OFFICIAL STATEMENT". Inte ovanligt för Will var detta dock en trollning, då videon i själva verket består av att han nyser precis innan han ska uttala sig om dramat. En nysning som sedan skickar iväg kameran ut i universum genom vad som verkar vara en AI-redigerad effekt.

Ingen ur familjen Smith har kommenterat hans skämtsamhet hittills, men Jada släppte däremot sin självbiografi "Worthy" i USA under gårdagen. Om den innehåller mer detaljer från deras förhållande återstår att se när de amerikanska läsarreaktionerna börjar rulla in, så håll utkik på dopest.se för mer uppdateringar framöver!