Willow släpper "Vem e som dig" med animerad musikvideo

Årets första släpp kommer med en egenproducerad musikvideo – se Willow möta Thanos & hänga i studion med JB

Willow är tillbaka med årets första singel ”Vem e som dig”, efter ett uppehåll sedan förra sommaren. I låten hör vi honom beskriva sin vardagliga relation till kortvariga interaktioner som fastnar hos honom, en så kallad ”crush”. Släppet är den första singeln ur en kommande EP där han visar sin nya utvecklade sida i form av akustisk musik på ett nytt sätt.

Låten presenteras även genom en animerad musikvideo gjord av Willow själv tillsammans med hans producentkollega Tiam Dagdar, aka TMA Beats, som också producerat låten. Vi får följa med på en extraordinär resa från tunnelbanan, genom en sovande stad ända ut i rymden där han slåss med Thanos för att sedan ta sig igenom en portal och hamna i en värld med Game of Thrones-tema.

Videon avslutas även med en animerad sketch gästad av ingen mindre än JB, som Willow har samarbetat med tidigare på låtar som ”En dag efter denna” & ”Rockstar”. I Sketchen ser vi Willow, Tiam och JB i studion när de ska spela in refrängen till låten.

”Vi kände att vi ville göra något annorlunda, ingen vanlig musikvideo. Vi spånade fram idéen om att vi skulle göra videon animerad då vi tidigare gjort den animerade videon ’Fakking fin’ till Labyrint”, säger Willow.

Lyssna på ”Vem e som dig” på Spotify!