Wood Wood öppnar butik i Copenhagen Airport

Se den nya Wood Wood butiken i Copenhagen Airport, Terminal 2

Köpenhamns flygplats har alltid varit en känd flygplats när det kommer till shopping och mat. Inredningen på flygplatsen har alltid beskrivits som väldigt Skandinaviskt och minimalistiskt. Shoppingen konkurrerar med de största flygplatserna i världen och har nu fått ännu en tillökning.

Det är danska Wood Wood som oväntat öppnat en butik i Köpenhamns flygplats i Terminal 2. Med rötterna i streetwear och graffitikulturen har man ständigt utmanat varumärket och strävat efter att göra det oväntade.

Wood Wood Souvenir Shop erbjuder resenärer allt ifrån Wood Wood produkter till några utvalda externa varumärken samt en del W.W. CPH produkter anpassade för butiken. Några av de produkterna är b.la. souvenirer som gossedjur, vattenflaskor, anteckningsblock, muggar och mer. Tanken är att erbjuda ett bred sortiment av souvenirer för resenärer. Butiken har designats ihop med Spacon & X som varit en tidigare samarbetspartner med Wood Wood.

Wood Wood butikens öppning på Copenhagen Airport är en del av en större expansion på flygplatsen och resenärer kan nu se fram emot 28 nya butiker samt nya restauranger vid terminal 2.