Woolrich presenterar FW20-kollektionen "Hike and Seek"

Inspirerad av amerikanska vandringsleder

Klädmärket Woolrich, som är välkända för sina ytterplagg, är tillbaka med sin nya Fall/Winter 2020-kollektion ”Hike and Seek”. Linjen är inspirerad av amerikanska vandringsleder. Därför är plaggen som inkluderas i vinterkollektionen anpassade för att klara av hårda väderförhållanden, ojämna terränger längs landskapets vandringsleder. Speciell inspiration hämtas från klimatet i östra USA, och den 3 500 km långa vandringsleden The Appalachian Trail som sträcker sig över hela 14 delstater.

Woolrich senaste kollektion bärs upp av tre grundpelare. De är: inspiration från varumärkets arv inom ytterplagg, hållbarhet samt nytänkande design och teknologi. Woolrich har utgått från sin filosofi om multifunktionalitet. Plaggen är framtagna för att klara av ett rått klimat och allt en kan råka stöta på under en hike. Kollektionen inkluderar fleecetröjor, skjortor, tunnare jackor, parkas-jackor, västar samt vinterjackor.

Kollektionen ”Hike and Seek” finns nu att köpa i Woolrich butiker i Milano, New York, Tokyo och Sapporo samt online på Woolrich.com.