Woolrich Outdoor Lable - designad i Japan

Spana in kollektionen här

Woolrich presenterar Outdoor lable, en kollektion designad i Japan med naturens föränderliga miljö och vackra landskap som utgångspunkt. Funktionalitet har varit fokus när plaggen som är inspirerade av trekking, fågelskådning och camping tagits fram. Att kunna stå emot oförutsedda väderförändringar som kraftiga vindar, piskade regn och skiftande temperaturer var lika självklart som att komma inomhus och varvar ner i en inbjudande och varm miljö.

Kollektionen finns på Woolrich.com och utvalda Woolrich-butiker. Nedan ser ni ett axplock av våra favoriter från kollektionen:

Maintenance 3-in-1 Jacket in Taslan Nylon
En 3-i-1 dunjacka med design inspirerad av 1900-talets fiskeplagg. Skapad i ett vattentätt och återvunnet Taslan-nyliontyg.
Terra Jacket in Wool Blend Sherpa Fleece
Terra jackan för såväl stadsäventyr som längre vandringar. Gjord i en valkad ullblandning som håller värmen och andas. Detaljer som en hög krage, diagonala blixtlåsfickor och midjeband för en anpassad passform.
Terra Vest in Wool Blend Sherpa Fleece
Terra-västen är skapad från en andningsbar sherpa-fleece och valkad ullblandning. Kännetecknas av en hög krage och diagonala fickor.
2-in-1 Patchwork Blanket
 
En slittålig filt i en vändbar design med grafiskt tryck på ena sidan och en räfflad textur på andra. Filten är tillverkad i lammull och jacuardstickat nylon.