• Foto: Xbox
  • Foto: Xbox
  • Foto: Xbox

Xbox släpper ätbar handkontroll

Så får du tag på den första chokladkontrollen till Series X någonsin – Med tillhörande Willy Wonka-konsol

Willy Wonka x Xbox är kanske en av årets minst väntade collabs, men genom en officiell tävling har du nu chansen att få uppleva den. I samarbete med den efterlängtade nya Warner Bros-filmen Wonka firar nämligen Xbox återkomsten av världens största konditor med en unik version av sin Xbox Series X & dess kontroll, allt i ett unikt paket.

I tävlingen kan du vinna en chokladkaka-inspirerad Xbox Series X med en unik konsoldisplay skapad efter Willy Wonkas ikoniska chokladbutik. Även om konsolen ser ut som en av Wonkas berömda chokladkakor är konsolen tyvärr inte ätbar, men det gäller inte tillbehören, som kommer i vacker chokladask.

Asken innehåller den första ätbara Xbox-handkontrollen någonsin, tillverkad av 100% ren choklad och förpackad i det klassiska guldpappret. Det blir såklart svårt att spela om du äter upp din kontroll dock, så med i paketet finns även en specialdesignad vinröd Xbox Wireless Controller inspirerad av Wonkas rock. Om du efter kontrollen fortfarande är sugen på mer godis får du även med 5st chokladpraliner i olika smaker.

För att gå med i tävligen måste du följa två steg: Följ Xbox på X (Twitter) och retweeta denna tweet. Tävlingen är 18+ och kommer att löpa fram tills den 14:e december, dagen efter Wonka har Sverigepremiär på bio. Du kan läsa mer om tävlingens villkor här.