• Xiaomi
  • Xiaomi
  • Xiaomi

Xiaomi öppnar Mi Store i Westfield Mall of Scandinavia

Första Mi Store-butiken i Sverige öppnar nu i augusti

Nu öppnar internetföretaget Xiaomi Corporation, kända för smartphones och smart hårdvara anslutna via en Internet of Things-plattform, sin första Mi Store i Sverige. Tillsammans med East West Distribution slår de upp dörrarna till sin nya lokal i Westfield Mall of Scandinavia, i Solna, den 25 augusti. Vid öppningen finns möjlighet att uppleva populära smartphones, el-scootrar, Mi TV samt ett utbud av populära ekosystem AIoT-produkter.

"Andelen Mi Fans runt om i världen växer ständigt. I Europa, där vi redan är topp-3 inom smartphonesegmentet, är intresset redan mycket stort. Snart tar vi nästa stora steg i Sverige och öppnar vår första Mi Store så att fler och fler svenskar ska kunna uppleva våra innovativa produkter" säger Bo Peng, Managing Director på Xiaomi i Norden.

Xiaomis produkter har funnit i Sverige sedan 2019, och finns numera hos återförsäljare som Telia, Tele2 och Elgiganten. Partnern East & West Distribution har varit företagets officiella distributör av Xiaomi-produkter i Sverige sedan två år tillbaka. De driver även varumärkets onlinebutik.

Att få möjligheten att jobba med ett varumärke som Xiaomi är fantastiskt. Det är verkligen ett innovativt företag i framkant och tillsammans kan vi distribuera och sälja några av världens mest eftertraktade teknikprodukter. Vi tror att Mi Store kommer att bli en enorm framgång där både befintliga Mi Fans och nya nyfikna kunder kommer att kunna upptäcka de senaste produkterna från Xiaomi" säger Krister Sundquist, VD på East & West Distribution.

Den 25 augusti kan du besöka butiken på plan 1 i Westfield Mall of Scandinavia. Självklart kommer Xiaomi följa rådande restriktioner under den pågående pandemin. Under slogan #SeeMiFirst kan kunden boka en shoppingplats i en halvtimme för att minska trängsel och köbildning.