YEEZY BOOST 350 V2 Glow in the Dark ryktas släppas i maj

En release av den självlysande Yeezy-modellen närmar sig

Sedan Kanye West teasade en YEEZY 350 V2 "Glow in the dark"-modell förra drygt ett år sedan har ett flertal mock-ups och releasedatum florerats på den nya eftertraktade modellen. Yeezy Mafia avslöjade tidigare att en release var beräknad till sommaren och visade upp bilder på vad som tros vara den nya YEEZY BOOST 350 V2 "Glow-in-the-Dark" modellen som kommer i en neongrön ovandel med en genomskinlig stripe samt en självlysande sula.

Nu har Yeezy Mafia kommit med en uppdatering och ett mer specifikt lanseringsdatum. Enligt Yeezy Mafia kommer den nya YEEZY 350 V2 "GID" modellen lanseras redan den 25 maj i år. Dock i en mer begränsad upplaga än vad vi vant oss vid den senaste tiden. Även priset på skorna ser ut att få en justering där Glow-in-the-Dark tros få ett retailpris på 2500kr istället för 2200kr som vi vant oss vid för tidigare Yeezy 350 V2-modeller.

Än finns inga officiella bilder eller uppgifter på releasedatum för YEEZY 350 V2 "Glow-in-the-Dark", men Dopest håller er givetvis uppdaterade om allt kring denna eventuella release. I väntan på det kan ni hålla utkik efter aktuella släpp i vår sneakerkalender.

adidas Yeezy Boost 350 V2 “Glow in The Dark“
Releasedatum 2019/05/25