Kommande YEEZY BOOST 350 V2 får regionala releaser

Spana in vilken modell som släpps i din region

Kommande adidas YEEZY BOOST 350 V2 har visats upp i olika modeller. Nu kommer YEEZY MAFIA med informationen att de tre modellerna får en regional release. Detta betyder att skorna kommer se olika ut beroende på vart du köper de ifrån. De tre modellerna är följande:

Clay Skorna kommer med en khaki överdel med detaljer av orange på hälen samt en genomskinlig stripe på överdelen. Skorna rundas av med en orangefärgad sula. Skorna släpps i Nord och Sydamerika.

True Form” – Kommer även den med en orange detaljer på hälen men överdelen och sulan är istället täckt i en grå nyans. Även denna modell kommer i en genomskinlig stripe på överdelen. ”True Form” släpps i Europa och Afrika.

”Hyperspace” – Skiljer sig helt från de två andra modellerna i färgen. Modellen kommer istället i en ljusgrön/blå färgställning utan några orange detaljer. ”Hyperspace” kommer även den med en genomskinlig stripe på överdelen som ersätter den tidigare ”SPLY 350”-brandingen. Skorna släpps i Australien och Asien.

adidas YEEZY BOOST 350 V2 ”Clay”, ”True Form” och ”Hyperspace” förväntas släppas 16 mars hos utvalda återförsäljare och på adidas.